Kontakt
Gunnar Nagell Dahl:  gunnard@me.com. 95118490

Chefs dinner er blant Norges største ildsjeler for lokal mat og drikke-

og består av Nils-Henning Nesje, Mat med hjertet,  Preben Moen fra Gloppen Hotell, Gunnar Nagel- Dahl, tidlegare matatache Fylkesmannen i Hordaland, Torstein Hatlevik fra Haaheim Gaard.

Samman med oss kan ein oppleve middager med lokalmat og humor, med noko av det fremste Norge kan by på av lokale råvarer og kreativ kokkekunst.

Vi brenner for den ureiste maten, og formidling av kjærligheten til lokal mat, ekte matglede.

Torstein Hatlevik
Torstein Hatlevik

Fiskarson og øybuar Torstein Hatlevik 

Er utdanna musiker med BA og Dip fra RNCM i Manchester. Torstein er kreativ som kokk, og finansierte store deler av studiene bak grytene på ulike restaurantkjøkken og som kokk på fiskebåt. Han har gjennom heile livet levd med sesongane og tilgang på lokale råvarer.

Når har i 2009 bestemte seg for å åpne ein restaurant og hotell var det med begge beina planta i den lokale tradisjonane og råvarene. Han eig og driv Haaheim Gaard på Tysnes (ei øy litt sør for bergen) og Gamleposten 5444 på den bilfrie øya Espevær (eit lite øy med eit fiskevær, mellom Norge og Shetland). Og heldt på å starte opp Bakeri og lokalmatbutik på det gamle handelsplassen «E H Vaage Bageri, landhandleri og dampskibsekspedisjon»


Preben Moen
Preben Moen

Preben Moen (27) er Norges yngste hotellsjef.

Preben Moen er kreativ og energisk. I 2015 ble Preben kåret til Norges beste unge sjef, i konkurranse med over 400 nominerte.

Siden den gang har den 27 år gamle matentusiasten drevet ærverdige Gloppen hotell.

Etter læretiden sin, var Preben soussjef på kjøkkenet til Dr. Holms Hotell på Geilo og fikk så samme stilling ved Engø Gård Hotell på Tjøme.
Gloppen hotell har fått mange priser for den gode maten og for den beste lokalmat menyen i Norge. Året før Nils Henning fikk samme utmerkelsen. Preben er styreleder i Chefs Dinner Norge og mat en kompromisslaus matentusiast uten om det vanlege.

Gunnar Nagell Dahl
Gunnar Nagell Dahl
Gunnar Nagell-Dahl
Daglig leder i GOMAT AS og Chefs Dinner Norge 

Tidligere Matattaché hos fylkesmannen i Hordaland.

Kokk, Kjøkkensjef, Produktutviklar, Salssjef og Driftsleder. Tidligere Oldermann i Bergen Kokkenes Mesterlaug og styremedlem i Norges Kokkemesteres Landsforening. 

Medforfatter i bøkene Matgleder fra Hordaland

Jobbar med næringsutvikling og rådgjeving innan lokal matproduksjon i eget firma, Go Mat AS

Tidlegere festivalsjef for Norges største lokalmatfestival, Bergen Matfestival dei siste fra 1998 - 2016

Tidligere styremedlem I Bergen ølfestival, Tidligere styreleder i Slowfood Bergen.

Dommar i Det Norske måltid.

Er med i kokkegruppa Chefs dinner Norge, som lever og åndar for lokalmat og tilbyr opplevingar og middager med lokalmat og humor, med noko av det fremste Norge kan by på av lokale råvarer og kreativ kokkekunst.

Nils Henning Nesje
Nils Henning Nesje

Nils-Henning Nesje, Kokk & kreativ mester

Driver firmaet Mat med hjerte AS med hovedfokus på lokale råvarer fra Vestlandet med spesialfelt innen ville vekster fra land&sjø. Foredragsholder , meny&produktutvikler for en rekke produsenter som har høstet nasjonale priser for dette arbeidet.

Er med i boken "gratis mat" utgitt av forfatter Ellen-Beate Wollen og boken Det beste fra Vestlandet.

Nesje fikk i 2015 utdelt pris av landbruksministeren for beste norske lokalmat meny. En særdeles levende ildsjel som presenterer mat med muntre historier og sleivspark.

Chefs Dinner Norge

(+47) 99712099 (Preben)

(+47) 95118490 (Gunnar)

(+47) 93267090 (Nils)

(+47) 90030794 (Torstein)

torstein@haaheimgaard.no